ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prețurile la benzină şi motorină vor scădea

13:07 | 09.11.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 9 nov. /MOLDPRES/. Costurile produselor petroliere principale de tip standard vor înregistra o uşoară scădere miercuri, 10 noiembrie, conform preţurilor maxime de referinţă afişate astăzi de Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică (ANRE), transmite MOLDPRES.

Potrivit ANRE, prețul anunţat pentru benzina cu cifra octanică 95 va ajunge la 21 de lei și 71 de bani pentru un litru, cu zece bani mai puţin decât cel de astăzi. Respectiv, prețul la motorină va scădea cu trei bani și va fi de 18 lei și 58 de bani.

Preţurile maxime de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard se stabilesc de către ANRE în baza Metodologiei de calcul şi aplicare a preţurilor la produsele petroliere.

Foto: rg.ru

img21008481

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!