ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful de la MAI va efectua o vizită în SUA

16:00 | 11.11.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 11 nov. /MOLDPRES/. În perioada 15-19 noiembrie 2021, Ministrul Afacerilor Interne Ana Revenco va efectua o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii unde va avea mai multe întâlniri de lucru cu reprezentanții FBI, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al MAI, vizita are drept scop consolidarea cooperării moldo-americane a organelor de aplicare a legii. În cadrul vizitei în SUA vor fi organizate mai multe întrevederi bilaterale cu conducerea și experți din cadrul: Agenției de Reducere a Amenințărilor a Departamentului Apărării, Direcția de Inspecție la fața locului și Dezvoltare a Capacității și Programul de Angajări de Cooperare în domeniul Securității CWMD, Centrului Național al SUA pentru Copii Dispăruți și Exploatați, Agenției Naționale Antidrog, Biroului Central Național al Statelor Unite al Interpol.

Totodată, agenda include discuții bilaterale cu Secretarul adjunct al Biroului Internațional pentru Combaterea Drogurilor și Aplicarea Legii (INL) al Departamentului de Stat și cu Dereck J. Hogan.

Foto: MAI

img21008576

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!