ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Chișinău va acorda un voucher persoanelor care se vor vaccina în acest week-end

17:26 | 12.11.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 12 nov. /MOLDPRES/. Persoanele care se vor imuniza anti-COVID-19 în capitală în acest week-end vor primi un voucher unic în valoare de 500 de lei, transmite MOLDPRES.

Primarul Ion Ceban a anunțat că administrația municipiului Chișinău, împreună cu mai mulți parteneri HORECA, lansează un nou maraton de vaccinare cu genericul ,,Fii în siguranță! Vaccinează-te împotriva Covid-19!".

Edilul a declarat că, în urma vaccinării, fiecare persoană imunizată va primi un voucher unic în valoare de 500 de lei. Potrivit sursei citate, locuitorii orașului se pot vaccina fără programare, în scuarul Teatrului de Operă și Balet ,,Maria Bieșu”, unde va fi pus la dispoziție autobuzul special amenajat şi dotat cu cele necesare pentru imunizare. Evenimentul se va desfășura în perioada 13-14 noiembrie, cu începere de la ora 11.00.

Voucher-ul oferit va putea fi folosit timp de 72 de ore, în restaurantele partenere ale maratonului anti-coronavirus. Persoanele care doresc să se vaccineze, sunt obligate să aibă asupra lor buletinul de identitate.

img21008622

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!