ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Autorităţile au lansat Registrul membrilor Camerei de Comerţ şi Industrie

10:39 | 23.11.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 23 nov. /MOLDPRES/. Camera de Comerț și Industrie (CCI) a Republicii Moldova a lansat astăzi Registrul membrilor CCI, o platformă online care permite promovarea acestora în ţară şi peste hotare, transmite MOLDPRES.

„Acesta este un modul nou pentru companiile noastre, care vor deveni astfel mai vizibile, îşi vor putea promova activitatea, înlesnind astfel posibilitățile de export, acces pe piețele străine, relaţionare cu partenerii şi stabilire de noi legături de afaceri”, a declarat în cadrul evenimentului de lansare președintele CCI, Sergiu Harea.

Camera de Comerț și Industrie este singura asociație de business din ţara noastră, împuternicită, conform legii, să publice Registrul comercial nestatal al membrilor săi – o platformă online care permite promovarea membrilor CCI în țară și peste hotare.

„Odată cu lansarea Registrului, CCI va pune la dispoziție antreprenorilor un instrument online modern ce include profilul a peste o mie de companii,  membre ale CCI din toate regiunile țării, însoțite de date despre domeniul de activitate, produsele și serviciile acestora”, a precizat Sergiu Harea.

Registrul, publicat pe pagina web a Camerei www.chamber.md, oferă membrilor CCI o oportunitate de a stabili parteneriate la nivel național și internațional prin sistemul de căutare a partenerului de afaceri, după mai multe criterii, precum domeniul de activitate și produs/serviciu. Cu ajutorul Registrului, antreprenorii vor putea depune online cererea de a deveni membru al CCI și recepționa certificatul de membru în format electronic.

Serviciul a fost digitalizat cu suportul financiar al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare, în cadrul Proiectului “Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova”, realizat de Helvetas Swiss Intercooperation în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!