ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un fost angajat al ASP a fost reținut de CNA pentru trafic de influență

10:45 | 25.11.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 25 nov. /MOLDPRES/. Un fost angajat al Agenției Servicii Publice /ASP/ din Glodeni a fost reținut de ofițerii CNA fiind bănuit de trafic de influență, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor CNA, bărbatul a fost denunțat pentru că ar fi cerut și primit 4000 de lei mită ca să elibereze un plan cadastral ce ar permite legalizarea a două construcții, ridicate fără autorizație în perioada 2017-2020, sub formă de depozite pentru produse agricole. El ar fi susținut că poate influența funcționari de la Oficiul Cadastral Glodeni al ASP.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru trafic de influență. Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă amendă penală de până la 150 mii de lei sau închisoare de până la 6 ani.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!