ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul va organiza în acest an Târgul de Crăciun

10:26 | 03.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 3 dec. /MOLDPRES/. Guvernul Republicii Moldova va organiza în acest an Târgul de Crăciun, potrivit prim-ministrului Natalia Gavriliţa, care a susţinut o conferinţă de presă după şedinţa de astăzi a Guvernului, transmite MOLDPRES.

Premierul a precizat că acesta va fi un Târg în care vor avea prioritate produsele autohtone şi întreprinderile din ţară.

De asemenea, Natalia Gavriliţa a spus că evenimentul va fi organizat în toate regiunile ţării, având şi componenta cultural-artistică.

„Ne vom concentra în special pe categoriile sociale defavorizate, pentru a aduce sărbătorile de iarnă în orice casă”, a relevat şefa Cabinetului de miniştri.

img21009286

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!