ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Poșta Moldovei desfășoară acțiunea promoțională „Ziua Abonatului”-2022

10:36 | 09.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 9 dec. /MOLDPRES/. Întreprinderea de Stat  Poşta Moldovei desfășoară, în perioada 8-10 decembrie, acțiunea promoțională "Ziua Abonatului"-2022, transmite MOLDPRES.

Potrivit instituției, pe parcursul desfășurării acțiunii, toate oficiile poștale din țară „vor avea ușile larg deschise pentru deservirea clienților invitați să beneficieze de reduceri până la 10% la toate edițiile periodice”.

„În acest context, vă îndemnăm să accesați platforma de abonare online https://services.posta.md/abonarea2022#/ sau să consultați Catalogul tipărit al ziarelor și revistelor – 2022, care include toate edițiile periodice și reducerile oferite de acestea”, indică Poşta Moldovei.

Acțiunea promoțională este organizată anual, în colaborare cu editorii de presă din Republica Moldova. Catalogul de abonare 2022 include peste o sută de ediţii periodice, ziare şi reviste.  

Foto simbol

img21009474

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!