ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La vama Leușeni se atestă un trafic intens, anunță Poliția de Frontieră

12:10 | 20.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 20 dec. /MOLDPRES/. În punctul de trecere a frontierei Leușeni se atestă un trafic intens de autobuze și microbuze pe sensul de intrare în Republica Moldova. Călătorii care au planificat revenirea în țară prin România sunt îndemnați să opteze pentru punctele de trecere a hotarului situate în apropiere, comunică MOLDPRES.

Potrivit Direcției regionale Vest a Poliției de Frontieră, polițiștii de frontieră activează la capacitate maximă, mijloacele de transport sunt direcționate chiar și pe benzile de ieșire din țară.

În acest context, instituția se adresează persoanelor aflate în trafic să manifeste înțelegere și răbdare până la fluidizarea circulației transfrontaliere. Iar cei care au planificat revenirea în țară dinspre România pot opta din timp pentru alte puncte de trecere din proximitate, cum ar fi: Oancea - Cahul, Sculeni - Sculeni sau Stânca - Costești.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!