ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Comitetului Național Olimpic și Sportiv s-a întâlnit cu Ambasadorul Chinei în R. Moldova

17:16 | 11.01.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 11 ian. /MOLDPRES/. Președintele Comitetului Național Olimpic și Sportiv, Nicolae Juravschi, s-a întâlnit cu ambasadorul Republicii Populare Chineze la Chișinău, Yan Wenbin, transmite MOLDPRES.

În discuția avută cu șeful Comitetului Național Olimpic, oficialul chinez a prezentat situația privind pregătirea Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Beijing din anul 2022. Diplomatul a declarat că țara sa implementează pe deplin conceptul de organizare ecologică, partajată, deschisă și curată a Jocurilor Olimpice, și că, în pofida pandemiei de coronavirus, sunt depuse eforturi pentru organizarea unei Olimpiade eficiente și sigure.

La rândul său, Nicolae Juravschi i-a urat ambasadorului „Bun venit” la Chișinău, menționând că statul chinez are o experiență bogată în găzduirea unor evenimente sportive internaționale. Potrivit lui Juravschi, China va desfășura, cu siguranță, o ediție a Jocurilor Olimpice de Iarnă excelentă și a urat succes organizatorilor.

Foto: Ambasada Chinei în Republica Moldova

img22000168

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!