ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Speakerul Igor Grosu și-a administrat doza booster împotriva COVID-19

13:51 | 17.01.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 17 ian. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului Igor Grosu și alți deputați s-au vaccinat astăzi cu cea de-a treia doză de vaccin împotriva Covid-19, comunică MOLDPRES.

În context, Igor Grosu a reiterat îndemnul către populație să se vaccineze împotriva coronavirusului, pentru a putea stopa pandemia și reveni la viața normală.

”Pandemia nu s-a terminat, Omicron se răspândește rapid în lume, dar și în Republica Moldova cazurile de infectare cu COVID-19 s-au mărit. Acum avem în Moldova mai multe tipuri de vaccin, disponibile pentru toți doritorii. Mergeți să vă imunizați, este cea mai sigură cale să ne protejăm”, a menționat Președintele Parlamentului.

Datele Ministerului Sănătății arată că până în prezent în Republica Moldova au fost administrate 1 839 531 doze de vaccin anti-COVID.

Foto: Parlament

img22000311

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!