ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Regia „Exdrupo” a împrăștiat material antiderapant pe toate drumurile din Chișinău

09:51 | 19.01.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 19 ian. /MOLDPRES/. Regia “Exploatarea drumurilor şi podurilor”, „Exdrupo”, a împrăștiat material antiderapant pe toate străzile capitalei și în suburbii, transmite MOLDPRES.

Regia „Exdrupo” a anunțat că 13 autospeciale au fost antrenate în lucrări de prevenire a poleiului, împrăștiind pe străzile orașului și în suburbii material antiderapant.

În același timp, reprezentanții regiei au menționat că, în conformitate cu normativele în vigoare pentru întreținerea drumurilor și podurilor naționale, timpul de răspuns al serviciilor specializate la urgențele apărute la întreținerea pe timp de iarnă, în cazul deszăpezirii și combaterii lunecușului, variază între 2,5 și 3,5 ore, în funcție de categoria de importanță a străzilor.

De asemenea Regia „Exdrupo” a specificat că pe timpul nopții a întreprins toate măsurile necesare pentru a asigura deplasarea sigură a transportului public de călători și a celui privat pe drumurile publice municipale și a intervenit pe drumurile secundare.

Reprezentanții regiei au precizat că, ieri, în orele de vârf, muncitorii întreprinderii municipale au intervenit cu întârziere, din cauza ambuteiajelor din trafic.

Foto: Regia "Exdrupo"

img22000361

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!