ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe l-a primit pe noul ambasador al Chinei

14:29 | 19.01.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 ian. /MOLDPRES/. Vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene a avut o întrevedere cu ambasadorul agreat al Republicii Populare Chineze la Chișinău Yan Wenbin, transmite MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE. 

Vicepremierul Nicu Popescu i-a urat ambasadorului Yan Wenbin succes în activitatea diplomatică începută la Chișinău. 

„Am vorbit cu domnul ambasador despre necesitatea valorificării oportunităților de intensificare și dezvoltare a schimburilor comerciale bilaterale, încurajând dialogul la nivelul mediilor de afaceri, precum și participarea activă la misiuni economice”, a menționat șeful diplomației Republicii Moldova. 

Cu prilejul întrevederii, interlocutorii au avut un schimb de opinii privind evoluția relațiilor bilaterale și modalitățile de avansare a dialogului moldo-chinez inclusiv în contextul sărbătoririi, în 2022, a 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice.

Foto: MAEIE

img22000379

img22000379

img22000379

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!