ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul pentru reintegrare s-a întâlnit cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova

18:27 | 26.01.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 26 ian. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian a avut astăzi o întrevedere de curtoazie cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova Oleg Vasnețov, care l-a felicitat în legătură cu preluarea mandatului de negociator principal din partea Chișinăului în procesul de reglementare transnistreană, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

Vicepremierul Oleg Serebrian a evidențiat pozițiile Chișinăului pe o serie de subiecte ce vizează problematica transnistreană și a relevat pașii prioritari ce urmează a fi întreprinși în viitorul apropiat în vederea asigurării unei noi dinamici proceselor și soluționării problemelor reale ale cetățenilor.

Oficialii au exprimat disponibilitatea menținerii unui conlucrări constructive pe aspecte de interes comun.

Foto: Biroul pentru reintegrare

img22000576

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!