ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Au fost desemnați învingătorii ediției a IV-a a concursului „Loteria fiscală”

09:57 | 03.02.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 3 feb. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat (SFS) a publicat astăzi lista învingătorilor ediției a IV-a din anul 2021 a concursului „Loteria fiscală”, desemnați urmare a extragerii din 20 ianuarie curent, transmite MOLDPRES.

Potrivit Fiscului, cele 175 de persoane desemnate învingătoare vor beneficia de premii în sumă a câte o mie de lei. Premiile vor fi transferate câștigătorilor pe conturile de card, în lei, în maximum zece zile după publicarea listei.

În cadrul etapei a IV-a au participat 15 960 933 de tranzacții efectuate cu carduri bancare, în sumă totală de 4 883 177 090,24 lei, informația fiind recepționată de la băncile comerciale licențiate emitente din Republica Moldova.

„Este de menționat că, în anul 2021 se atestă o creștere a numărului tranzacțiilor efectuate cu cardul cu 39,79%, comparativ cu anul 2020. În privința sumei tranzacțiilor efectuate cu carduri bancare, aceasta s-a majorat cu 56,43% față de anul 2020”, indică SFS.

Concursul “Loteria fiscală” este organizat în conformitate cu prevederile Regulamentului privind desfășurarea concursului “Loteria fiscală” aprobat prin Hotărâre de Guvern. Tragerile la sorți şi validarea câștigătorilor loteriei au loc în prezența comisiei, numită prin ordin de către directorul Serviciului Fiscal de Stat.

Tranzacțiile câștigătoare sunt selectate din numărul total de tranzacţii participante la concursul “Loteria fiscală”, aleatoriu, în mod automatizat, în baza tranzacţiilor efectuate cu cardul bancar, prin intermediul platformei Random.org.

Foto simbol 

img22000787

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!