ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președinta Maia Sandu a avut o discuție cu Comisarul european pentru vecinătate

17:44 | 27.02.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 27 feb. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o discuție telefonică cu Oliver Varhelyi, Comisarul european pentru vecinătate și extindere, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul prezidențial de presă.

Oficialii au vorbit despre situația de securitate din regiune și despre impactul războiului din Ucraina pentru țara noastră. De asemenea, au discutat măsurile întreprinse de autoritățile Moldovei pentru a gestiona fluxul de refugiați veniți ca urmare a războiului din Ucraina, dar și despre modalitățile prin care Uniunea Europeană ne poate ajuta.

Șefa statului i-a mulțumit oficialului european pentru susținerea europeană oferită țării noastre. În același timp, Președinta a solicitat asistență suplimentară pentru a acoperi nevoile imediate ale Republicii Moldova generate de criza de securitate în continuare și pentru a sprijini consolidarea rezilienței noastre economice.

Foto: Președinție

img22001490

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!