ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Copiii refugiați din Ucraina au vizionat un spectacol la Teatrul ”Licurici”

17:13 | 09.03.2022 Categorie: Cultură

Chişinău, 9 mar. /MOLDPRES/. 18 copii refugiați din Ucraina au vizionat astăzi spectacolul „Elefănțelul curios” de Rudyard Kipling, prezentat de actorii Teatrului Republican de Păpuși „Licurici”. Acțiunea a fost posibilă grație colaborării dintre Ministerul Culturii, Teatrul Republican de Păpuși „Licurici” și Universitatea de Stat din Moldova (USM), informează MOLDPRES.

”Cultura unește, iar în această perioadă dificilă este important să fim solidari cu poporul ucrainean”, se menționează într-un comunicat de presă al USM.

Universitatea de Stat din Moldova continuă să fie alături de refugiații din țara vecină. Centrele de găzduire a refugiaților, create în blocul nr.6, Căminul nr. 19 și sala sportivă din str. Gheorghe Asachi 62/6, au adăpostit deja în decursul unei săptămâni peste 2000 de refugiați.

Foto: USM

img22001802

img22001802

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!