ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președinta Maia Sandu a vizitat localitățile Ciuciulea și Hâjdieni din raionul Glodeni

14:02 | 25.03.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 mar. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a vizitat ieri localitățile Ciuciulea și Hâjdieni din raionul Glodeni, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Șefa statului a discutat cu oamenii din cele două localități despre crizele majore cu care se confruntă țara noastră și măsurile pe care le întreprind autoritățile pentru a atenua consecințele lor. Localnicii, la rândul lor, i-au vorbit președintei despre problemele și planurile comunităților lor, manifestând susținere pentru procesul de aderare a țării noastre la Uniunea Europeană.

Președinta Maia Sandu i-a îndemnat să aplice la Programul național „Satul European”, lansat la începutul acestei săptămâni.

„Necesitățile de finanțare pentru îmbunătățirea condițiilor de trai în localități sunt mari și le putem satisface doar dezvoltând o economie puternică și asigurând utilizarea eficientă a resurselor”, a spus șefa statului. De asemenea, ea a dat asigurări că autoritățile vor lucra în continuare și pentru atragerea surselor externe pentru finanțarea proiectelor în localități.

Foto: Președinție

img22002286

img22002286

img22002286

img22002286

img22002286

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!