ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Executivul a numit un nou secretar de stat la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale

15:23 | 30.03.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 30 mar. /MOLDPRES/. Cabinetul de miniștri l-a numit astăzi pe Veaceslav Șipitca în funcția de secretar de stat la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. Acesta își va ocupa fotoliul începând cu data de 1 aprilie, comunică MOLDPRES.

Până în prezent Veaceslav Șipitca a deținut funcția de director adjunct al Agenției pentru Supraveghere Tehnică. Este absolvent al Facultății de Urbanism și Arhitectură a Universității Tehnice din Moldova. A deținut mai multe funcții, între care expert tehnic în securitatea industrială în ramura alimentării cu gaze, inginer proiectant, precum și șef secție expertiza securității industriale la Centrul Tehnic Securitate Industrială și Certificare.

Tot astăzi, a fost numit în funcția de șef al oficiului teritorial Comrat a Cancelariei de stat și Valentina Demerji.

img22002389

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!