ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Miniștrii afacerilor externe din Austria, Cehia și Slovacia vin mâine la Chișinău

13:24 | 31.03.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 31 mar. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene,  va găzdui mâine, 1 aprilie, vizita trilaterală a omologilor din Austria, Alexander Schallenberg, Republica Cehă, Jakub Kulhánek, și Republica Slovacă, Ivan Korčok, comunică MOLDPRES.

Discuțiile oficialilor vor include subiecte ce țin de evoluția situației de securitate din regiune, gestionarea fluxului de refugiați de către autoritățile de la Chișinău, inclusiv posibilitățile de relocare a refugiaților, precum și oportunitățile de cooperare pe segmentul avansării Republicii Moldova pe calea integrării europene.

Cei trei miniștri de externe au prevăzute întrevederi cu președintele țării Maia Sandu și cu premierul Natalia Gavrilița.

Foto: MAEIE

img22002438

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!