ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maia Sandu și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul plenar al Letoniei față de aspirațiile europene ale R. Moldova

14:12 | 07.04.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 7 apr. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu Președintele Republicii Letonia, Egils Levits, care efectuează o vizită oficială în țara noastră, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul prezidențial de presă.

În cadrul întrevederii oficialii au discutat despre consecințele războiului din Ucraina și provocările de securitate din regiune, condamnând atrocitățile împotriva civililor din orașele ucrainene. Șefa statului i-a mulțumit Președintelui Levits pentru decizia de a primi 500 de refugiați ucraineni veniți în Moldova, dar și pentru ajutorul umanitar oferit țării noastre pentru gestionarea fluxului de refugiați.

De asemenea, Președinta Maia Sandu și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul plenar al Letoniei față de aspirațiile europene ale Republicii Moldova. „Apreciem bunele relații de cooperare și prietenie dintre țările noastre, în domenii precum buna guvernare, dezvoltarea regională, combaterea corupției sau securitatea informațională. Dorim să le extindem, în beneficiul cetățenilor. Dar orice dezvoltare are nevoie, întâi de toate, de pace”, a menționat Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Foto: Președinție

img22002652

img22002652

img22002652

img22002652

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!