ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 2 500 de șoferi au fost amendați în week-end pentru încălcarea regulilor de circulație

14:00 | 11.04.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 11 apr. /MOLDPRES/. În zilele de odihnă, pe întreg teritoriul țării ofițerii de patrulare au desfășurat acțiuni de depistare a conducătorilor auto care încalcă legislația. În urma acestora, au fost sancționați 2 500 de șoferi, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, în week-end, oamenii legii au amendat 1 310 șoferi care au apăsat pe accelerator. Peste 600 de conducători auto s-au ales cu amenzi pentru nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră și de acordare a priorității de trecere. 95 au încălcat regulile de oprire și 327 au încălcat regulile de înmatriculare și de înregistrare de stat a reviziei tehnice.

În aceeași perioadă, 57 de conducători auto au fost depistați și înlăturați de la conducerea mijlocului de transport pentru că se aflau în stare de ebrietate, iar 6 au refuzat să treacă procedura de testare alcoolscopică.

Foto: Poliția

img22002740

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!