ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenţia de Mediu a anunţat pentru 15 aprilie acumularea poluanților în aer

15:09 | 14.04.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 14 apr. /MOLDPRES/. Agenţia de Mediu a anunţat că, ziua, în data de 14 aprilie, schimbarea situației sinoptice, lipsa stratului de reținere și vântul din nord-vest îndeosebi moderat vor contribui la dispersia poluanților din aer, transmite MOLDPRES.

„Pe data de 15 aprilie, influența sectorului cald, vântul îndeosebi slab, formarea inversiunii termice de la sol din orele nocturne și ale dimineții vor contribui la acumularea poluanților în aer”, indică instituţia.

Pentru prevenirea creşterii concentraţiei periculoase a poluanţilor în aer, Agenţia de Mediu avertizează despre inadmisibilitatea arderii frunzelor, resturilor vegetale şi a deşeurilor.

Foto: estcurier.md

img22002871

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!