ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Nicu Popescu a avut o convorbire telefonică cu ministrul de Externe din Luxemburg

08:33 | 15.04.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 15 apr. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, a desfășurat o convorbire telefonică cu Jean Asselborn, ministru al Afacerilor Externe și Europene al Marelui Ducat de Luxemburg, în cadrul căreia oficialii au avut un schimb de opinii cu privire la situația regională și a impactului războiului din Ucraina asupra țării noastre, gestionarea crizei umanitare precum și modalitățile de susținere a refugiaților, transmite MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

„I-am oferit omologului meu luxemburghez mai multe detalii despre procesul de completare a Chestionarului Comisiei Europene cu privire la cererea de aderare la UE a Republicii Moldova", a menționat șeful diplomației de la Chișinău.

Totodată, ministrul Nicu Popescu a mulțumit pentru reconfirmarea susținerii depline a Marelui Ducat de Luxembourg pentru parcursul și aspirațiile europene ale țării noastre.

Foto: MAEIE 

img22002887

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!