ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Nicu Popescu a avut o întrevedere cu secretarul de stat al Carolinei de Nord

08:33 | 20.04.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 apr. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, a desfășurat, la sediul ambasadei Republicii Moldova la Washington, o întrevedere cu Elaine F. Marshall, secretarul de stat al Carolinei de Nord, transmite MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

Oficialii au abordat subiecte ce țin de dezvoltarea și consolidarea relațiilor bilaterale pe diverse domenii de interes reciproc, evidențiind atât simbolismul parteneriatului special între Republica Moldova și Carolina de Nord, cât și succesele înregistrate de-a lungul celor peste 23 de ani de cooperare, în special pe domeniile umanitar, educațional, medical și de apărare.

„Am remarcat importanța fortificării legăturilor de prietenie și bună cooperare, inclusiv prin organizarea următoarei ședințe a Comitetului bilateral de cooperare Republica Moldova - Carolina de Nord pe parcursul acestui an", a menționat șeful diplomației Nicu Popescu.

Foto: MAEIE

img22003013

img22003013

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!