ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Școlile din regiunea transnistreană au trecut la învățământ online

09:43 | 26.04.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 26 apr. /MOLDPRES/. Autorităţile autoproclamatei rmn au anunţat că, din 26 aprilie, instituţiile de învăţământ din regiune vor activa în regim online. Decizia a fost luată în urma exploziilor de ieri de la Tiraspol, transmite MOLDPRES.

În acelaşi timp, potrivit unui comunicat din rmn, în şcolile din sate procesul educaţional se va desfăşura în regim obişnuit. La fel, ca de obicei vor activa şi instituţiile preşcolare din regiune.

Biroul politici de reintegrare de la Chişinău și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu incidentul care s-a produs ieri în orașul Tiraspol.

Potrivit informației disponibile, persoane neidentificate au efectuat împușcături din aruncător de grenade asupra sediului așa-numitei structuri de securitate din regiune. Conform datelor preliminare, nu există victime sau persoane rănite.

Foto: bbc.com

img22003170

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!