ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ambasadorul României, Daniel Ioniță, a efectuat vizită de rămas bun la MAEIE cu prilejul încheierii misiunii diplomatice

08:23 | 30.04.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 30 apr. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, a desfășurat o întrevedere de rămas bun cu ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță, cu prilejul încheierii misiunii sale diplomatice în Republica Moldova, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

„Domnul ambasador va rămâne un prieten al țării noastre și un promotor al apropierii Republicii Moldova de Uniunea Europeană, alături de România și prin fortificarea parteneriatului strategic bilateral pentru integrare europeană orientat pentru modernizarea țării noastre prin dezvoltarea unor proiecte de infrastructură menite să completeze comunitatea de limbă, istorie și cultură împărtășită cu România”, a menționat ministrul Nicu Popescu.

La finalul întrevederii, șeful diplomației Republicii Moldova a mulțumit ambasadorului Daniel Ioniță pentru contribuția personală semnificativă la dezvoltarea şi aprofundarea relației moldo-române şi i-a urat succes în îndeplinirea viitoarelor activități şi obiective profesionale.

Foto: MAEIE

img22003291

img22003291

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!