ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Parlament s-a desfășurat o acțiune de Ziua Europei cu participarea copiilor

16:17 | 09.05.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 9 mai. /MOLDPRES/. Copii ai deputaților în Parlamentul Republicii Moldova, angajaților Secretariatului Parlamentului, împreună cu copiii de la Centrul de triere al refugiaților de la Moldexpo au participat la sărbătoarea dedicată Zilei Europei, care s-a desfășurat astăzi, în fața instituției legislative, relatează MOLDPRES.

Prin jocuri, concursuri sportive, dansuri și cântece copiii au celebrat pacea.  

Au admirat spectacolul despre pace prezentat de deputata Marcela Nistor, iar ulterior au desenat pe platoul din fața clădirii Parlamentului pacea așa cum o văd – prin flori, soare, porumbei, prin culori senine care trezesc bucurie și dragoste.

La final, toți participanții la acțiune, ținându-se de mâni, au scandat ”Moldova pentru Pace! Молдова за мир!”.  

Copiii au avut parte de mai multe surprize și cadouri oferite de instituția parlamentară.

În continuarea activităților dedicate Zilei Europei, în seara zilei de 9 mai clădirea Parlamentului va fi iluminată festiv în culorile drapelului Uniunii Europene.

Foto: Parlament

img22003476

img22003476

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!