ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda de reforme a fost examinată de șeful statului cu președintele Comitetului pentru Afaceri Externe al Parlamentului European

16:19 | 19.05.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 mai. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi la Bruxelles o discuție cu David McAllister, președintele Comitetului pentru Afaceri Externe al Parlamentului European. Subiectele abordate au vizat situația de securitate din regiune, dar și agenda de reforme a țării noastre și capacitatea Guvernului de a gestiona crizele cu care se confruntă Moldova în această perioadă, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul prezidențial de presă.

Oficialii au vorbit, de asemenea, despre sprijinul umanitar pe care îl oferă țara noastră miilor de refugiați din Ucraina și despre parcursul european al Republicii Moldova. „Aderarea la Uniunea Europeană oferă țării noastre șansa de a rămâne parte a lumii libere și de a le asigura cetățenilor un viitor pașnic și prosper. De aceea, vom continua eforturile noastre de promovare a integrării europene”, a punctat în cadrul întrevederii Președintele Maia Sandu.

Foto: Președinție

img22003770

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!