ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parlamentul organizează Ziua Ușilor Deschise

13:55 | 20.05.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 20 mai. /MOLDPRES/. Parlamentul organizează luni, 23 mai, Ziua Ușilor Deschise. Evenimentul va avea loc în contextul marcării a 31 de ani de la înființarea instituției, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Legislativului, speakerul Igor Grosu, împreună cu alți deputați, vor fi ghizii oamenilor care vor veni să viziteze instituția parlamentară.

Cetățenii vor putea vedea sălile în care se iau decizii, printre care sala de ședințe plenare și sala Europa. În traseu mai sunt incluse muzeul Parlamentului, sala pentru conferințe de presă, precum și o expoziție special amenajată pentru public, dedicată celor 31 de ani ai Legislativului.

Tot luni, în scuarul Parlamentului va fi amenajat ”Atelierul parlamentar al democrației” – un spațiu destinat pentru discuțiile cetățenilor cu deputații. De asemenea, în scuar, micii vizitatori se vor bucura de diverse activități interactive.

Vizitatorii sunt așteptați între orele 13.00 și 17.00, având la ei un act de identitate.

Foto: vizite.parlament.md

img22003797

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!