ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Natalia Gavrilița și premierul Liechtensteinului au pledat pentru intensificarea cooperării bilaterale

08:00 | 25.05.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 mai. /MOLDPRES/. Interesul pentru consolidarea relațiilor bilaterale dintre Republica Moldova și Principatul Liechtenstein a fost exprimat ieri, la întrevederea prim-ministrului Natalia Gavrilița cu omologul său, Daniel Risch. Oficialii s-au întâlnit în cadrul Forumului Economic de la Davos pentru a face un schimb de opinii privind evoluțiile regionale în contextul războiului din Ucraina și colaborarea dintre R. Moldova și Liechtenstein în domeniile de interes reciproc, relatează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

În mod special, oficialii au analizat perspectivele cooperării pe segmentul economic. În acest sens, prim-ministrul Moldovei a menționat că atragerea investițiilor rămâne o prioritate pentru Executiv și o cale sigură spre dezvoltarea economică ascendentă a țării.  

De asemenea, părțile au vorbit despre posibilitatea diversificării piețelor de export și a negocierii acordului de liber schimb între statele Asociației Europene a Liberului Schimb (EFTA) și Republica Moldova.

Foto: Guvern

 

img22003902

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!