ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Agenției pentru Eficiență Energetică

11:49 | 31.05.2022 Categorie: Comunicate

Agenția pentru Eficiență Energetică lansează broșura ,,Managementul energetic în întreprinderi”

Chişinău, 31 mai. /MOLDPRES/. În contextul campaniei de informare privind eficiența energetică în IMM-uri, AEE anunță lansarea broșurii ,,Managementul energetic în întreprinderi”.

,,Acest ghid este conceput pentru a ajuta directorii sau managerii unei afaceri să îmbunătățească practicile de management al energiei. Ghidul descrie care sunt pașii de urmat pentru a economisi energie. Orice afacere, mare sau mică, își poate îmbunătăți performanța energetică urmând câteva tehnici simple. Efortul necesar, care va duce spre succes, va varia de la companie la companie, în funcție de specificul acesteia. Un program de management al energiei poate aduce realizări semnificative într-o companie, numai dacă sunt implementate măsuri reale”, a declarat directorul Agenției pentru Eficiență Energetică, Alexandru Ciudin.

Pentru a accesa broșura, vedeți linkul de mai jos:

https://aee.gov.md/storage/publicatii/IMM/brosure_A5_Management%20energetic_.pdf

Reamintim, că AEE are misiunea de a implementa politica de stat în domeniul eficienței energetice, performanței energetice a clădirilor, precum și a valorificării surselor de energie regenerabilă, inclusiv prin atragerea și gestionarea resurselor financiare în vederea finanțării proiectelor în domeniile respective într-un mod durabil din punct de vedere al mediului înconjurător și a schimbărilor climatice.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!