ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat a decedat în urma unui accident produs la Strășeni

14:38 | 08.06.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 8 iun. /MOLDPRES/. Un bărbat a decedat în urma unui accident rutier produs astăzi în apropiere de localitatea Căpriana din raionul Strășeni, informează MOLDPRES.

Solicitat de agenție, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Strășeni, Mariana Didenco, a specificat că un automobil de marca „BMW”, la volanul căruia se afla un bărbat de 36 de ani, a ieșit la depășire și a lovit lateral un alt autovehicul.

„În urma impactului, șoferul din „BMW” a decedat la fața locului până la sosirea ambulanței. Totodată, șoferul și pasagera din celălalt automobil, un bărbat de 36 de ani și o tânără de 22 de ani, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, a spus Mariana Didenco.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!