ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În 200 de instituții de învățământ din Chișinău vor fi efectuate lucrări de reparații

12:12 | 13.06.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 13 iun. /MOLDPRES/. În circa 200 de instituții de învățământ din capitală vor fi efectuate lucrări de reparații anuale. Anunțul a fost făcut astăzi de către șeful adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport din municipiul Chișinău, Andrei Pavaloi, în ședința operativă a serviciilor municipale, relatează MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, în total, lucrări de renovare vor avea loc în 92 de grădinițe. „În unele instituții lucrările se desfășoară, în altele acestea deja au fost finalizate. În gimnazii și licee, lucrările vor fi demarate după finalizarea procesului educațional”, a spus Andrei Pavaloi.

Pentru efectuarea reparațiilor, din bugetul municipal, au fost alocate 169,4 mln de lei (8,4 mln de euro), cu 40 mln de lei mai mult decât anul trecut.

Foto: chisinau.md

img22004415

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!