ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat a decedat în urma unui accident rutier produs la Strășeni

09:29 | 17.06.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 17 iun. /MOLDPRES/. Un bărbat a decedat în urma unui accident rutier produs în această dimineață în apropierea localității Codreanca, raionul Strășeni, transmite MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General de Poliție, în această dimineață, oamenii legii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe traseul Chișinău-Bălți. Preliminar s-a stabilit că, un tânăr de 30 de ani, conducând un automobil de marca „Dacia" pe direcția spre municipiul Chișinău, ar fi adormit la volan, tamponând lateral un autocamion de marca „Mercedes" condus de un bărbat de 61 de ani, care se deplasa din sens opus.

În rezultatul impactului, ambele unități de transport s-au inversat în afara carosabilului, iar șoferul automobilului „Dacia" a decedat pe loc.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal, în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!