ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 30 de corturi anti-caniculă au fost amenajate în sectoarele capitalei

09:39 | 07.07.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 7 iul. /MOLDPRES/. Peste 30 de corturi anti-caniculă au fost amenajate în toate sectoarele capitalei, transmite MOLDPRES.

Potrivit municipalității, corturile au fost amplasate în locurile publice aglomerate. Aici oamenii pot beneficia de apă și pot solicita ajutor în caz de necesitate. Corturi anti-caniculă au fost instalate de către preturile de sector și agenți economici.

Totodată, în perioada estivală, au fost redeschise şi cișmelele de apă din oraș. De asemenea, în preajma Parcului „Valea Trandafirilor" activează fără întrerupere buveta.

La fel, pentru a minimaliza impactul caniculei, străzile și bulevardele principale, unde circulă transportul public, sunt stropite cu apă.

Pentru următoarele zile, meteorologii prognozează temperaturi de până la +32°C ziua și până la +16°C pe timp de noapte.

Foto: Primăria capitalei

img22005058

img22005058

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!