ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful diplomației irlandeze va sosi în vizită la Chișinău

16:48 | 19.07.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 19 iul. /MOLDPRES/. Vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene va primi mâine, 20 iulie, vizita ministrului Afacerilor Externe și al Apărării al Irlandei Simon Coveney, informează MOLDPRES.

Potrivit Biroului de presă al MAEIE, programul de lucru la Chișinău al oficialului irlandez va include și o întrevedere cu Președintele Maia Sandu. 

Discuțiile șefilor celor două diplomații vor viza subiecte ce țin de oportunitățile de cooperare sectorială cu Irlanda în contextul integrării în Uniunea Europeană și obținerii statutului de țară candidat, implementarea de proiecte bilaterale comune în beneficiul cetățenilor noștri, precum și evoluția situația de securitate din regiune în contextul războiului Federației Ruse împotriva Ucrainei.

Foto: MAEIE

img22005375

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!