ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Canotorul moldovean Serghei Tarnovschi a devenit în premieră campion mondial

07:56 | 08.08.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 8 aug. /MOLDPRES/. Canotorul Serghei Tarnovschi a devenit campion mondial, după competiţia de aseară desfăşurată la Mondialul din Canada la kaiak-canoe, transmite MOLDPRES.

Sportivul moldovean de 25 de ani a cucerit medalia de aur în proba de 5000 de metri. Tarnovschi a înregistrat timpul de 23 de minute, 37 de secunde și 85 de sutimi de secundă și l-a devansat cu doar 9 sutimi de secundă pe cubanezul Serguey Madrigal. Bronzul a fost obținut de germanul Sebastian Brendel.

De asemenea, duetul Daniela Cociu – Maria Olărașu a ocupat locul 7 la Mondialul din Canada la kaiak-canoe pe distanța 500 metri, repetând același rezultat ca și la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Foto: Teleradio Moldova

img22005943

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!