ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Universitățile regionale vor continua procesul de admitere

18:32 | 12.08.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 12 aug. /MOLDPRES/. Universitățile regionale din Republica Moldova vor continua procesul de admitere pentru anul de studii 2022-2023, transmite MOLDPRES cu referire la un comunicat de astăzi al Ministerului Educaţiei şi Cercetării (MEC).

Continuă procesul de admitere la universitățile regionale: Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți, Universitatea de Stat „B.P. Hașdeu” din Cahul, Universitatea de Stat din Comrat și Universitatea de Stat „Gr. Țamblac” din Taraclia, conform sursei citate.

La turul II al admiterii sunt așteptați viitorii studenți la diverse domenii: Științe ale educației, Inginerie și management pe ramuri, Tehnologii de fabricare și prelucrare, Științe sociale etc.

Foto: diez.md

img22006101

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!