ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Speakerul Igor Grosu: ”Moldova, îți doresc să trăiești în libertate, pace, demnitate și bunăstare”

13:58 | 27.08.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 27 aug. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, împreună cu președintele țării, Maia Sandu, și cu prim-ministrul Natalia Gavrilița, au participat, în dimineața zilei de astăzi, la manifestările dedicate Zilei Independenței Republicii Moldova, a relatat pentru MOLDPRES Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

Demnitarii au depus flori la Monumentul ”Maica Îndurerată” de la Complexul Memorial ”Eternitate” și la Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt din centrul capitalei. Ulterior, au participat la ceremonia festivă cu ocazia Sărbătorii Naţionale Ziua Independenței Republicii Moldova, care a avut loc în Piața Marii Adunări Naționale.

În mesajul său, adresat cu ocazia Zilei Independenței, președintele Parlamentului, Igor Grosu, a menționat: ”Moldova, îți doresc să trăiești în libertate, pentru că moldovenii au spiritul liber. În pace, pentru că suntem oameni buni și pașnici. În demnitate, pentru că ne tragem dintr-un neam demn. În bunăstare, pentru că moldovenii sunt vrednici și merită un trai bun acasă. La mulți ani, Republica Moldova!”.

Deputați din toate fracțiunile parlamentare participă, pe parcursul zilei, la solemnități desfășurate în localitățile din toată țara cu prilejul aniversării a 31 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova.  

Foto: Parlament

img22006441

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!