ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai mulți angajați ai MAI au primit distincții de stat

08:28 | 28.08.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 28 aug. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a salutat de Ziua Independenței pe foștii și actualii angajați ai Ministerului Afacerilor Interne și ai Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială „Fulger”, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

„I-am omagiat pe eroii care acum 30 de ani și-au dat viața pentru libertatea noastră în luptele de pe Nistru. Mi-am exprimat recunoștința față de polițiștii care s-au aflat în prima linie de combatere a pandemiei de Covid-19 sau cei care au lucrat, zi și noapte, la gestionarea fluxului enorm de refugiați din primăvară. Prin aceste fapte, poliția devine o instituție de încredere a statului nostru”, a menționat șefa statului.

De asemenea, Maia Sandu i-a îndemnat pe polițiști să rămână în continuare în serviciul țării și al cetățenilor, și le-a spus că aceștia vor avea susținere în munca lor.

“Doar printr-un efort comun vom reuși să facem din poliție o instituție modernă, integră și profesionistă, care să apere interesele societății, să asigure ordinea în țară și securitatea oamenilor. Pentru a ne crește copiii în liniște și pace, și a ne construi liber destinul”, a spus Maia Sandu.

Tot astăzi, pentru îndeplinirea ireproșabilă a datoriei de serviciu, pentru merite în combaterea criminalității, contribuție la consolidarea frontierei de stat și la asigurarea legalității și ordinii de drept, președintele Maia Sandu le-a conferit mai multor angajați ai sistemului Afacerilor Interne distincții de stat.

img22006445

img22006445

img22006445

img22006445

img22006445

img22006445

img22006445

img22006445

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!