ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O delegație parlamentară se află în vizită în SUA

10:33 | 27.09.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 27 sep. /MOLDPRES/. Deputații Vitalie Jacot, Mariana Cușnir, Angela Munteanu-Pojoga, Marcela Adam și Alexandr Trubca se află într-o vizită de studiu în Statele Unite ale Americii, în perioada 27 septembrie - 8 octombrie, comunică MOLDPRES

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a Parlamentului, vizita are loc în cadrul Programului de schimb academic și profesional „Open World”, finanțat și organizat de Congresul SUA, în colaborare cu Consiliul American pentru Educație Internațională din Republica Moldova.

Scopul Programului este promovarea înțelegerii reciproce și cooperării între Statele Unite ale Americii și R. Moldova, prin schimbul de experiență profesională în diferite domenii de interes și interacțiunea cu liderii politici americani.

Foto: Parlament

img22007248

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!