ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Tinerii pot aplica pentru un nou program de stagii la Parlament

12:27 | 27.09.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 27 sep. /MOLDPRES/. Parlamentul Republicii Moldova lansează un nou program de stagii pentru tineri, după o pauză de peste doi ani, relatează MOLDPRES.

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a Legislativului, în perioada sesiunii de toamnă, sunt oferite 13 locuri de stagii în subdiviziunile Secretariatului Parlamentului.

Tinerii pot opta pentru un stagiu atât în diferite direcții ale instituției legislative, cât și în secretariatul unei comisii parlamentare permanente – cea de economie, buget și finanțe. Sunt oferite stagii la Direcția generală juridică, Direcția relații interparlamentare, Direcţia comunicare și relații publice, Direcția tehnologii informaționale și comunicații, Direcția asistență și ceremonial parlamentar, Direcția petiții și audiențe, Direcția studii parlamentare.

La Programul de stagii pot candida studenții, masteranzii și doctoranzii, tinerii specialiști din mediul academic și științific, reprezentanţii societăţii civile. Durata programului constituie trei luni.

Candidații vor depune un dosar care să conțină formularul de aplicare completat, scrisoarea de intenție și de recomandare, precum și copia diplomei de studii. Termenul de depunere a dosarelor este de până pe 7 octombrie.

img22007252

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!