ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Igor Dodon va rămâne în arest la domiciliu

15:45 | 27.09.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 27 sep. /MOLDPRES/. Magistrații Curții de Apel Chișinău au prelungit astăzi arestul la domiciliu pentru fostul șef de stat Igor Dodon, comunică MOLDPRES.

Azi magistrații au admis parțial demersul procurorilor ce ține de prelungirea cu încă 30 de zile a arestului la domiciliu pentru Igor Dodon. Astfel, fostul șef de stat va rămâne în arest la domiciliu până la data de 21 octombrie.

Ex-președintele Republicii Moldova a fost reținut în luna mai curent, fiind suspectat de comiterea următoarelor infracțiuni: corupere pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală, trădare de patrie și îmbogățire ilicită.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!