ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputații se întrunesc vineri în ședință plenară

17:06 | 28.09.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 28 sep. /MOLDPRES/. Membrii Biroului permanent al Parlamentului au aprobat astăzi ordinea de zi a ședințelor plenare care se vor desfășura în perioada 30 septembrie – 6 octombrie, comunică MOLDPRES.

Deputații vor examina, în prima lectură, proiectul de lege referitor la asigurarea drepturilor victimelor în cazul infracțiunilor privind viața sexuală și violența în familie, dar și inițiativa legislativă prin care se propune declararea utilității publice de interes național a lucrărilor de construcție a apeductului magistral Chișinău-Strășeni-Călărași.

Tot în prima lectură vor fi dezbătute modificări la mai multe acte normative, printre care Codul fiscal al Republicii Moldova și Legea cu privire la promovarea ocupării forței de muncă și asigurarea de șomaj. De asemenea, vor fi propuse spre adoptare modificări la Legea privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar.

Foto: Parlament

img22007286

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!