ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Nicu Popescu s-a întâlnit cu noua ambasadoare a Germaniei

14:48 | 29.09.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 29 sep. /MOLDPRES/. Vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene s-a întâlnit cu ambasadoarea Germaniei la Chișinău, Margret Uebber, care și-a început recent misiunea diplomatică în Republica Moldova, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

Oficialii au discutat despre situația de securitate în contextul războiului Federației Ruse împotriva Ucrainei, impactul socio-economic asupra țării noastre și criza energetică. 

„De asemenea, ne-am referit la subiectele bilaterale, multilaterale și organizarea următoarei ediții a Platformei de sprijin pentru Republica Moldova. Suportul Germaniei este pe deplin resimțit în parcursul nostru de aderare la UE. 

Am asigurat diplomatul german de toată susținerea MAEIE în fortificarea în continuare a bunelor relații moldo-germane”, a subliniat ministrul Nicu Popescu.

Foto: MAEIE

img22007309

img22007309

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!