ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La EURO 2024, echipa Republicii Moldova va fi în grupa E

13:46 | 10.10.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 10 oct. /MOLDPRES/. Tragerea la sorți a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2024 s-a desfășurat ieri la Festhalle Frankfurt, în Germania, țara gazdă a turneului final. Moldova a căzut în grupa E, unde le va avea ca adversare pe reprezentativele din Polonia, Cehia, Albania și Feroe, transmite MOLDPRES.

Partidele din calificările pentru EURO 2024 se vor disputa în perioada martie – noiembrie 2023. Primele două echipe din fiecare grupă se vor califica direct la Campionatul European. Alte trei reprezentative își vor câștiga locul la turneul final în urma play-off-urilor Nations League, în martie 2024.

Turneul final al EURO 2024 este programat să se desfășoare între 14 iunie și 14 iulie, în Germania. Meciul de deschidere se va juca pe Munich Football Arena, iar finala mare pe Olympiastadion din Berlin.

Foto: FMF

 

img22007591

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!