ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parlamentul se va convoca joi în ședință plenară

16:56 | 19.10.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 19 oct. /MOLDPRES/. Legislativul se va convoca mâine în ședință plenară. Ordinea de zi a ședinței a fost completată de membrii Biroului permanent, informează MOLDPRES.

La propunerea comisiilor parlamentare, pe ordinea de zi au fost incluse proiectul de modificare a Codului serviciilor media audiovizuale al Republicii Moldova și proiectul de hotărâre privind constituirea Grupului parlamentar pentru susținerea Belarus Democrat.

De asemenea, deputații vor examina, în a doua lectură, mai multe inițiative legislative, printre care proiectul de lege cu privire la cerințele de bază în securitatea radiologică, proiectul pentru modificarea Codului fiscal și proiectul de lege privind declararea utilității publice de interes național a lucrărilor de construcție a apeductului magistral Chișinău–Strășeni–Călărași. Parlamentarii vor mai dezbate inițiativele legislative prin care se propun modificarea Legii cu privire la întreprinderile mici și mijlocii, a Legii finanțelor publice și responsabilității bugetar-fiscale, precum și a Legii ocrotirii sănătății.

Foto: Parlament

img22007855

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!