ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Natalia Gavrilița va efectua o vizită de lucru în UTA Gagauz-Yeri

10:27 | 21.10.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 21 oct. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Natalia Gavrilița se va afla astăzi într-o vizită de lucru în UTA Gagauz-Yeri, unde va participa la inaugurarea șoselei de centură a orașului Comrat, a relatat agenției MOLDPRES Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

Drumul de ocolire, cu o lungime de 18,26 km, are 4 intersecții denivelate, 3 giratorii, 6 poduri și peste 290 de indicatoare rutiere instalate. Costul lucrărilor este de 29,4 milioane de euro, bani oferiți de către Banca Europeană de Investiții (BEI). 

Șefa Executivului se va deplasa apoi la Liceul Teoretic moldo-turc „S. Demirel” din satul Congaz, deschis în anul 1999, unde își fac studiile 160 de elevi.

 



img22007920

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!