ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un ofițer de poliție a fost reținut de CNA într-un dosar de trafic de influență

14:09 | 25.10.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 25 oct. /MOLDPRES/. Un ofițer de poliție de la Inspectoratul General al Poliției a fost reținut astăzi, într-un dosar de trafic de influență. El este bănuit că ar fi acceptat 2500 de euro de la o femeie pentru a influența mușamalizarea unei cauze penale, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, omul legii ar fi promis că poate influența persoane publice din Inspectoratul de Poliție Râșcani, precum și procurori, care gestionează cauza, să o scoată pe femeie de sub urmărire penală.

Astăzi, ofițerii și procurorii anticorupție au desfășurat percheziții în automobilul personal şi la domiciliul bănuitului, de unde au fost ridicate mijloace financiare și purtători de informație.

În urma acțiunilor de urmărire penală, ofițerul de poliție a fost reținut și plasat în izolator pentru 72 de ore. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!