ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a discutat cu directorul IRI pentru Eurasia

15:39 | 25.10.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 oct. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu șeful regional, responsabil de Eurasia, al Institutului Republican Internațional (IRI), Stephen B. Nix, aflat în vizită de lucru la Chișinău, relatează MOLDPRES.

Serviciul de presă al Președinției a relatat că interlocutorii au discutat despre ultimele evoluții de securitate din regiune, despre climatul politic din țara noastră și despre agenda de reforme desfășurate de Guvern. Șefa statului a menționat că acestea sunt aliniate, prioritar, la procesul de integrare europeană a țării. Președintele Maia Sandu a mulțumit, de asemenea, pentru sprijinul oferit de IRI pentru o democrație viabilă și consolidarea instituțiilor din Moldova.

Foto: Președinție

img22008030

img22008030

img22008030

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!